Affilaties

Zodra de jeugd een HQI-test heeft ondergaan, kan hij of zij deelnemen aan de gesloten activiteiten.

Het lidmaatschap van Mensa Youth biedt de volgende voordelen voor jongeren onder de 25 jaar :

  • aanzienlijke verlaging van de prijs van de activiteiten
  • toegang tot de leden - alleen een deel van de sitewww.mensa.be
  • toegang tot de Mensa-communicatiekanalen voor jongeren

De aansluiting van kinderen brengt automatisch de aansluiting van hun ouders met zich mee en geeft hen toegang tot dezelfde voordelen als jonge leden, evenals aanzienlijke kortingen voor activiteiten voor volwassenen (conferenties, opleidingen, enz...).

Hoe kan ik me aansluiten bij Mensa Youth ?

Om deel te nemen aan Mensa Youth moet je een HQI-test hebben gehad en de test hebben laten valideren door onze senior psycholoog.

Je kunt de test doen bij een psycholoog of bij een aantal PMS-centra. Het is noodzakelijk dat de psycholoog over een actuele versie van de testen beschikt en getraind is op de test, wat nogal veeleisend is. We kunnen u ook vertellen over een aantal van de professionals die deze tests uitvoeren.

Als de testfase is afgerond en de jongere op het HQI is getest, kunt u contact met ons opnemen: wij zullen u uitleggen hoe u de test kunt laten valideren door onze psycholoog.

De validatie kost 10 euro.

Jongeren boven de 18 jaar kunnen direct bij Mensa Be (volwassen gedeelte) worden getest.

De volgende stap is het afronden van de aansluiting. Dit geeft toegang tot aanzienlijke kortingen voor activiteiten, tot het privégedeelte van de site en tot de communicatiekanalen van Mensa Youth.

Het lidmaatschap is dit jaar gratis.